21.12.2006

Osa 2 - Ruhtinaallisesti perheenlisäystä

Tässä jaksossa seuraamme vaihteeksi ruhtinaan ja ruhtinattaren elämää. Luvassa palkollisten juonittelua..


- Arvaapas mitä, rakas herttuatar Prewett? Olin vähän aikaa sitten kuningattaren luona kutsuvieraana, ja hän pyörtyi! Voitkos kuvitella? Toivottavasti hän pysyy terveenä, tarvitsemme kruununperillisen..
- No voi että! Ihan tottako?
- Niin totta kuin olla voi! Mutta toisaalta olisi hyvä, jos he eivät saisi ollenkaan lasta, sillä minun lapseni ovat seuraavina perijäkilvassa, olenhan kuninkaan serkku! Meidän piti mennä naimisiinkin, mutta sitten tuo mieheni tuli ja pyysi kättäni.. Voi että, saattaisin olla kuningatar ilman tuota rahanhimoista ruhtinasta! valitteli Aleksandra ystävättärelleen, joka kuunteli kertomusta silmät pyöreinä.


Aleksandra toivoi jossain ovelan mielensä perukoilla, että kuningas ja kuningatar eivät saisi ollenkaan lasta. Niinpä hän ryhtyi lapsentekopuuhiin miehensä kanssa, joka oli ällikällä lyöty vaimonsa yhtäkkisestä vauvakuumeesta. Mutta ei hänellä ollut valittamista, hän oli jo ehtinyt pelätä, ettei Aleksandra suostuisi vapaaehtoisesti synnyttämään yhtään lasta. Parempi näin.


Ja vähän ajan kuluttua Aleksandra huomasi odottavansa lasta. Siinä vaiheessa pariskunta tajusi, etteivät he millään selviäisi ilman taloudenhoitajaa, joka pystyisi hoitamaan myös lasta. Niinpä he erottivat vanhan, joka vain siivosi, ja päättivät alkaa etsimään uutta.



He löysivätkin sopivan ehdokkaan nopeasti, ja niin Anja Rovanen pestattiin Bellinien taloudenhoitajaksi.


Mutta jotain outoa naisessa oli.. Aleksandra oli monta kertaa huomannut taloudenhoitajan katselevan häntä hyvin ilkeästi. Kerran Aleksandra löysi jopa avonaisen kirjeen hoitajattaren pyödältä, jossa luki: "Rakas siskoni, Miina Taunola! Toivottavasti olosi ovat kehuttavat miehesi luona. Minä pestauduin taloudenhoitajaksi ruhtinaalle, ja täällä asuu myös ruhtinatar. Olemmehan kaksoissiskoja, eli luultavasti saamme voimamme samaan aikaan? Sinulla on Pahankutsumiskirjat, lainaisitko niitä minulle? Kun tarvitsisin niitä ruhtina..." tuohon asti ruhtinatar ehti lukea, ennen kuin Anja pelmahti huoneeseen epäilevän näköisenä. Aleksandran sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Pahankutsumiskirja? Mitä ihmettä taloudenhoitaja oikein juoni? Ja kuka ihmeen Miina Taunola? Sukunimi Taunola kuulosti kyllä tutulta..


Raskaus ei ollut helppo. Aleksandran vatsassa kiersi koko ajan, häntä väsytti kovasti, hän tunsi olonsa koko ajan epämukavaksi..


Aleksandran vatsasta kasvoi todella iso!


Ruhtinatar nukkuikin todella paljon, lähinnä uneksien unelmiensa prinssistä, kuningas Carlista. Kuninkaan kaipaavat katseet häneen täytyivät merkitä jotain muutakin, kuin vain sukulaisuutta..


Pian koitti synnytys. Synnytystuskien keskellä Aleksandra päätti, ettei hankkisi enää yhtään lasta. Hänestä tuntui, kun vauva olisi kaksi kertaa suurempi kuin normaalisti!


Ruhtinattaren aavistukset osuivat oikeaan, kaksi lasta sieltä oli tulossa! Ensimmäinen lapsi ristittiin Adeleksi, Aleksandran isoäidin mukaan.


Mutta Adelea ei kauaa ehditty ihailla, kun toinen vauva ilmoitti tulostaan kivuliaasti. "Miksi minun täytyy kokea tämä kahdesti yhden päivän aikana? mietti ruhtinatar toisen vauvan pyrkiessä hänestä ulos.


Toinen tyttö (Gavinin sylissä) ristittiin Yvonneksi, Gavinin isoäidin mukaan. Gavin oli innoissaan tytöistä, eikä miettinyt ollenkaan miten vauvoja hoidettaisiin. Mutta taloudenhoitajattarella oli suunnitelma, johon liittyi hänen sisarensa, joka saisi pian noitavoimat..

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja kauniilta kuulostaa! Keep it on!

Anonyymi kirjoitti...

Taas jälleen kerran: upeaa. Kerrassaan loistavaa, en osaa sanoin kuvailla! Tuleehan jatkoa pian, tuleehan?

Emila kirjoitti...

Rilana-kulta, (ja lovelyconan tietysti) alkaa hymyilyttämään pakostikin kun lukee teidän viestejänne! Tietää, ettei ole ainut, joka saa tästä tarinasta iloa. Rilana, jatkosta en oikein tiedä, kun joulu on näin lähellä. Veli tulee tänään pitkän matkan päästä lomalle, enpä taida hirveästi koneella kököttää. Ja joulupyhinä sukuloimaan.. Mutta kyllä jatkoa tulee, piankin, lupaan. Eli seuraavana tuleepi herttuaan ja herttuattaren kuivakkaa elämää. (Siinä perheessä ei paljoa tapahdu, mutta jotain nyt sentään.) Rilana muuten, mikä onkaan oikea nimesi? Oon sitä kauan pohtinut jostain kumman syystä :D

Anonyymi kirjoitti...

Emilia, oikean nimeni pitäisi selvitä jotain Radolan syövereistä. Vietän jouluni varmaankin tämän tarinan jatkoa odotellen ja Lehtoloita kaivaten.

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa upeaa, ihanaa ihana. Tosi hyvä osa! Jatkoa odottelen innolla.

Emila kirjoitti...

Rilana, tiedämpä nimesi;D Kävin katsomassa ii2:sta kuviasi, joku oli kommentoinut: 15.12.06 14:16 <^^iGu> Laura, lakat yttävä älä muuta pois!
18.12.06 18:45 <^^iGu> moooi Laura!!! - Eli nimesi on varmaankin Laura. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaksoset, ihanaa! Kaksostytöistähän saa mitä parhaimpia juonenkäänteitä... Kiinnostava osa. (:

Hieman risuja, vaikka ei tässä tarinassa paljon niitä olekaan. Osat voisivat olla hieman pidempiä, mutta käy tämä näinkin.

Jatka samaan malliin, niin ehdottomasti minäkin jatkan Kielonmutkan tapahtumien lukua! :D

Emila kirjoitti...

Kati, tämän jakson lyhyyden syy oli joulu. En pyhinä ehdi pelaamaan, eli jaksoa on viikonlopun aikana turha odottaa. Halusin silti yhden osan ulos ennen joulua, siksi tämä on niin lyhyt. Mutta, kun olen tehnyt jokaisesta perheestä oman jakson, alan sel jälkeen tekemään pitempiä osia, jossa kerrotaan ainakin kahden perheen elämästä. Koska perheitä on viisi, tulee välillä sellaisia osia, missä kahden perheen elämää, ja sitten taas seuraavalla kerralla kolmen perheen. Halusin vain aluksi luoda vähän tuntumaa joka perheeseen, ja jatkossa tarinassa edetään vauhdilla.

Ja sitten vielä; kyllä vaan, Kati, kaksostytöistä varsinkin saa erinomaisia kolmiodraamoja.. Minulla on vaikka mitä mielessä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo ihanat vaatteet ovat?? :D
I love this <3333333

Emila kirjoitti...

Epputi, jos tämän jakson vaatteita tarkoitat, suurin osa niistä on hankittu SussiSoGoodSimsistä, joka on lopettanut. Mutta, osa vaatteista voi silti olla Modissa Sussin laittamina, hakusanalla 'Sussifriberg' tai 'Sussisogoodsims' voi löytyä vaikka mitä. (Ilman noita heittomerkkejä.) Itse asiassa melkeimpä kaikkien jaksojen vaatteet ovat Sussin tekemiä. Tuo ruhtinattaren valko-vihreä puku tekee poikkeuksen, se on jostain muualta. Jos sinua kiinnostaa se, voin kertoa mistä se on, kunhan käynnistän pelin. :)

Emila kirjoitti...

Hahaa, muistinpa yhden sivun lisää. Aroud The Sims:stä löytää kaikkea kun menee victorian-kohtaan. Onnea etsinnälle!

Emila kirjoitti...

No mitä minä taas höpisen. Siis, ei around the sims vaan All About Style. Aamuhöperön virhe.