5.1.2007

Osa 7 - Katoavaista

- Voi pientä Yvonnea! Toivottavasti et pelkää vanhempiesi eroamista, sillä jos pelkäät, tulet pian kohtaamaan pelkosi.. Ruhtinatar-äitisi ei ansaitse Gavinia! Ja nyt, kun minulla on voimani ja oppaani, mikään ei ole minulle mahdotonta.. taloudenhoitajatar Anja Rovanen leperteli ruhtinaan ja ruhtinattaren tyttärelle äänellä, joka oli täynnä inhoa.


- Gavin! Palvelijatar! En saa henkeä! Hankkikaa apua! Gavin!
"No tietenkään et saa henkeä. Tosin se on vasta alkuvaihe, joka valmistelee sinua tulevaan.. Missä se mies viipyy? Emmehän saa tappaa ruhtinatarta! Vielä. Ruhtinasta ei kuulu.. Voi että! Tässä talossa kaikki jätetään palvelijoiden työksi! Pakkohan se on arvoisaa neitiä auttaa." Anja Rovanen mietti katsellessaan tyytyväisenä pyörtyvää ruhtinatarta, ja juoksi sitten tämän luo, ja sai naisen kiinni viime tipalla estämällä tämän kaatumista.


Ruhtinatar toipui pian, ja hän jakoikin tavallista enemmän rakkautta miehelleen.
- Kultaseni.. Tiedät, että pidän tästä kovasti, mutta kuninkaan ja kuningattaren juhlat alkavat kuuden tunnin kuluttua, ja meidän pitää valmistautua..
- No selvä.. Menen huoneistooni pukeutumaan, Aleksandra sanoi, ja irrottautui miehestään vastahakoisesti.


Juhlien jälkeen, jossa Aleksanda ja Carl olivat flirttailleet aika paljon, alkoi myös Gavinin kurkkua kuristaa.
- Apua! Auta.. minua.. Aleksandra!
- Mitä oikein teen? Taloudenhoitajatar!
- No mitä nyt taas? kysyi Anja kyllästyneenä viereisestä huoneesta, mutta vetäisi terävästi henkeä nähdessään ruhtinaan jalkojen alkavan pettää. Hän hätisti nyyhkyttävän ruhtinattaren huoneesta, ja alkoi lukemaan loitsujaan ruhtinaan parantamiseksi.


- Kuule, oletko kunnossa? Anja kysyi hunajaisella äänellä nostaessaan ruhtinaan itseään vasten, ja samalla häntä jännitti suunnattomasti, olisiko loitsu onnistunut..
- Olen.. Kiitos! Onhan vaimoni poissa? ruhtinas kysyi voipuneena ja valpastui, kun näki Anjan nyökkäävän varmasti ja jatkoi: - Hyvä, sillä olen aina halunnut tehdä tämän ja sen sanottuaan ruhtinas suuteli Anjaa hellästi.
"Mainiota! Nyt täytyy hoitaa enää ruhtinatar, ja siihen käytämmekin hieman järeämpiä keinoja.." Anja mietti onnitellen samalla itseään siitä, kuinka helposti oli saanut Gavinin rakkauden itselleen.Samana iltana kasvoivat kaksoset. Ensimmäisenä kasvoi Adelle, joka oli siis niemtty Aleksandran isoäidin mukaan, ja Adellesta kasvoi taapero, joka peri isänsä ylpeät piirteet.
"Tiedän, etten hanki enää yhtään lasta. Mutta sen lisäksi tiedän myös sen, ettei tämän näköinen lapsi tule olemaan perijätär! Kärsin tarpeeksi, kun jouduin naimaan Gavinin. En halua, että joku mies tulee kärsimään saman, kun naisi Adellen! Tämä lapsi annetaan Jumalan työhön."Toinen lapsi, Yvonne, taas oli enemmän Aleksandran mieleen, ja tämä päättikin heti lapsen nähdessään tehdä tästä perijättären hinnalla millä hyvänsä.Seuraavana päivänä, kun Gavin oli tyttöjen kanssa isovanhempiensa luona, jäi Anja kahden ruhtinattaren kanssa.
- Sinä olet nyt vallassani. Tottelet kaikkea, mitä sanon tai ajattelen, käski Anja. Hän oli houkutellut Aleksandran luokseen muka katsomaan uutta pukuaan, ja ruhtinattaren tultua alas ja käännettyä selkänsä, hän mutisi loitsun samalla heittäen ilmaan höyheniä saaden ruhtinattaren vartalon ilmaan muuttaen sen läpikuultavaksi.
- Sinun on erottava ruhtinaasta, herra Gavin Bellinistä. Kun olet sen tehnyt, on sinun murhattava itsesi.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä osa jälleen! Mahtava tää sun RKC täytyy sanoa!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, jatkoa! Häiritsee vaan hieman se ettei vielä oikein pysy perässä ketä on ketäkin. Muutaman osan jälkeen tästä varmaan pystynkin jo erottamaan eri simit :)
-Ida-

Emila kirjoitti...

Ihan ensiksi; kiitos kommenteosta! Piristävää. Tänään on ollut niin ihana päivä, että.. :< -Ida-, minuakin joskus alkaa ihan toden teolla ärsyttämään, kun olen kirjoittamassa tätä tarinaa, koska en joskus muista henkilöiden nimiä.. Tänäänkin oli pakko katsoa vanhoja jaksoja, kun taloudenhoitajan nimi ei muistunut mieleen sitten millään.. Jossain vaiheessa (kun kaikki suvut ovat väh. 2. sukupolven aikuisvaiheessa) laitan sukupuut.. Mutta siinä kestää, arvelen.

Anonyymi kirjoitti...

Emilia, minulla oli sama juttu kun en muistanut adoptoimani lapsen nimeä eilen. Oli pakko laittaa peli päälle kun se ei ollut muissa osissa. :/

Nana kirjoitti...

Aivan loistava osa taas kerran,uskomattoman upea RKC! Ah,kuten olen jo sanonut,tarinaasi on aina vain ihanampaa lukea ja jään innolla odottamaan jatkoa.:)

Anonyymi kirjoitti...

Vau, upeaa. Sinä osaat lavastaa jutut niin, että muuan luokkakaverini ihmettelee vieläkin paria Lehtolan tarinan lavastettua kohtaa. Loistavaa.

Emila kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!
tiitu, tuo on kyllä inhaa..
nana, kiitos paljon! Jatkoa tulee, kun koulu- ja harrastuskiireiltä ehdin, viikonloppuna en ainakaan, on kisat.. Sunnuntaina ehkä, viikollakin pitäisi yksi osa tulla.
Rilana, sinä se olet upea! Tänäänkin (yllätys yllätys) on ollut aika huono päivä, (syyttäkää tyhmää sijaista) ja ihana kommenttisi piristää huomattavasti! Sinusta on tullut kuin kaukainen ystävä.. No, ennen kuin heittäydyn liiankin runolliseksi, palataan asiaan. Kiva, kun olet saanut kaverisikin lukemaan tarinoitani, itse en kyllä niitä kenellekkään esittele. Siinä se asia olikin. Kai. Ai niin, Rilana, lisäsin sinut muuten meseeni. Eli jos joku ihmeellinen emila (piti tulla emilia) on sinut lisännyt, hyväksy ihmeessä!

T. Emila

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ihana tarina! :D
Tuosta taikuudesta, eli esim tuosta "olet nyt vallassani" kohdasta en pitänyt, sillä se on vähän epäuskottavaa, mutta mukava silti. :)
Voisitkos muuten linkittää minun uunituoreen legacyni, niin minä linkitän sinun? :)

Emila kirjoitti...

Liz, sori, en ollu huomannu sun viestiä aikasemmin! Toi taikuusjuttu on sellanen ohimenevä juttu, sitä ei nähdä myöhemmissä jaksoissa paljoa. Linkitin!