19.1.2007

Väliekstra: Keitä he ovat?

Elikkäs tämä 'osa' on sellainen välieksta, joka on välttämätön luettava jatkon kannalta. Tässä nimittäin esitellään kokonaan uusi perhe! Tätä perhettä emme näin alussa seuraa, jätämme heidän muhimaan, kunnes aika on kypsä. Kuitenkin esittelen heidät. Kiitos ihanalle Rilanalle, joka auttoi minua keksimään näille uusille henkilöille ihastuttavat nimet! Ja kiitos myös hänen Pettämättömälle Kirjalleen.


Tämä kaunis, suippokorvainen, pitkäripsinen neito on nimeltään Chiromel. Chiromel on vanhempiensa ainut lapsi, joka on perinyt pitkän sukunsa piirteet: suipot korvat, kimaltelevat, jäänsiniset silmät, hennon vartalon, pitkät ripset sekä ovelan mielen. Mutta mitä Chiromelin kaltainen olento oikein tekee Kielonmutkan kaltaisessa paikassa?

Ereth on Chiromelin aviomies. Ereth on Chiromelin pikkupikkuserkku, eli he ovat sukua toisilleen. Kaikki Erethin ja Chiromelin kaltaiset asuvat yhdessä, avioituvat sukuhaarojen kautta, jotta samanlaisuus säilyisi. Erethillä on oman sukuhaaransa piirteet: ystävällinen hymy, pistävät, jäänsiniset silmät sekä mustaakin mustemmat hiukset. Ereth ja Chiromel ovat olleet naimisissa vain hetken, mutta he ovat tunteneet toisensa vauvaiästä saakka. Tällä hetkellä Chiromel odottaa Erethin lasta, jonka on määrä syntyä pian, aivan näinä päivinä.

Nyt saitte maistiaisen tulevasta, siitä, mitä tulee tapahtumaan piakkoin. Jatkon tulemisessa saattaapi hieman kestää, viikonloppuna saattaa tulla jotain, mutta sitten tulee ainakin muutaman päivän tauko, minulla on urheiluluokalle pyrkimistestit, jotka luultavasti vievät kaiken voiman ja ylimääräisen ajan, jota mahdollisesti koulukiireiltä jää.

Olethan ystävällinen, ja kommentoit. Kiitos.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Veikkaisin, että draamaa tulossa tämän "uuden" perheen takia?
Vaikkapa että tämä neitonen(en muista nimeä...) pettää aviomiestään toisen perheen miehen kanssa?
-Ida-

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista!! Saa nähdä, mitä on tulossa. Täällä ainakin jatkoa odotellaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Valtavan isolla nuo kiitokset O.o En mie nyt niin korvaamaton ole. Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää.

Emila kirjoitti...

Kyllä sä oot oikein korvaamaton, kelle muulle mä sillon muka valittaisin otsikonkeksimisongelmia? Tai mitään muitakaan ongelmia. Eikä tähän saanu isompaa tekstiä. Jos olis saanu, ainaki puolet isompana olis lukenu joka jakson alussa uudet kiitokset. Rilanalle siis toi.
-Ida-, hyvä arvaus. Mut enpä kerro, onko totta..