9.2.2007

Taloekstra 2/5

Nyt on aika katsastaa ruhtinas ja ruhtinatar Bellinin talo. Ruhtinatar on aina ollut kilpailunhaluinen yksilö, ja heti saatuaan tietää kuninkaallisten asumusremontista hän päätti tehdä saman. Vieläpä samantyylisillä huonekaluilla!

Heti ovesta sisään astuttuaan ja vasemmalle kääntyessään näkee upottavan sohvan, sekä ruusutarhan antimia.

Kun astuu sisälle kartanoon, silmille avautuu heti näkemä vastaanottohuoneeseen. Erona kuninkaallisten palatsiin täällä on ikkunoita mutta silti tummempi väritys. Kuninkaanlinnassa kun on vaaleaa marmoria, mutta silti ikkunatonta.

Vastaanottosalista oikealle käännyttäessä päästään makuuhuoneistoihin. Oikella ovelta katsottuna on kirjoituspöytä, joka on kulkenut Gavinin suvussa vuosisatoja.

Ovelta vasemmalle katsottuna näkee ikkunarivistön sekä kauniisti kirjaillun lipaston, joka on täynnä uusimman muodon mukaisia huiveja, päähineitä sekä kenkiä. Edessä olevasta ovesta pääsee takkahuoneeseen, josta taas pääsee kahteen, ainoastaan ruhtinaan ja ruhtinattaren käyttämään kylpyhuoneeseen.

Vastaanottohuoneesta vasemmalle käännyttäessä pääsee ruokailuhuoneeseen. Siellä on säilytetty sinivalkoinen tunnelma, ja seinällä on kuningattaren tapaan laitettu Itävallan keisarinna Elisabetin maalaus.

Ennen vastaanottosaliin päätymistä pääsee lastenhuoneisiin, ensin Adellen ja sitten Yvonnen omaan. Tämä on siis Adellen. Vasemmalla on kehto sekä syöttötuoli, oikealla ovi Adellen yksityiseen kylpyhuoneeseen. Kuvassa näkyy hieman ovenpieltä, se ovi johtaa Yvonnen makuuhuoneeseen.

Tällaista on Yvonnen huoneistossa. Juuri noiden tuolien vieressä on ovi Yvonnen yksityiseen kylpyhuoneeseen, jota siis saa käyttää vain hän.

Toisella puolella Yvonnen huonetta on leikkikaluja sekä ikkunarivistö. Kuten kalustuksesta ja muusta huomaa, on Yvonne vanhempiensa lempilapsi kauneutensa ja hyvyytensä tähden. Adelle tuntuu saavan vain vanhempiensa huonot puolet; paikottaisen rumuuden, marisijaluonteen sekä kataluuden, kun taas Yvonne sai kauneuden ja hyvyyden. Tasan ei käy onnenlahjat.
-----------------------------------------------------------
Kommenttia myöskin tästä talosta! Huom, tämä talo ei ole lähellekkään niin hieno, kuin kuninkaallisten, mutta tarkoitus onkin pitää kuninkaallistet kaiken yläpuolella! :'D Tänään saattaa tulla myös ihan oikea jakso. Eli teen näitä taloesittelyjä vähän miten sattuu, välissä saattaa olla ns. oikeitakin jaksoja. Mutta kyllä kaikista asumuksista esittelyt tulee! Paitsi Chiromelin, Erethin ja pikkuisen (jonka nimeä en paljasta vielä pitkään aikaan.. Rilana tosin tietää sen. :'D) talosta. Comment, please!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, tuo on valtavan ihana talo. On varmaan ihanaa pelata noin ihanataloisilla simeillä.

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat talot ovat aivan ihania! Jotenkin kuitenkin kuvittelin talojen olevan linnamaisempia. Oikeaa jaksoa odotan innolla :)
T: Ida

Anonyymi kirjoitti...

Vau!Oon lueskellu tätä vähän aikaa ja tää on mahta RKC! Ja toi taloextra onpiste i:n päälle.

sickhearts kirjoitti...

ahaa, tänne on siis tullut talo-extra:) kivaa ihastella toisien tekemiä taloja... itse olen nääs hyvin kehno talon rakentaja... tee vain se oikeakin jakso... se olisi mukavaa:)