8.2.2007

Taloekstra

Oletko aina miettinyt, miltä asukkaiden kodit näyttävät? Minkälaista on kuninkaallisten linnassa? Entä kauppiaiden matalassa majassa? Nyt saat kysymyksiisi vastauksen, kiitos taloekstran! Ensimmäiseksi esitellään remontoitu kuninkaallisten loistelias koti.

Tällainen näkymä avautuu, kun astut sisään linnaan. Ruusut vaihdetaan joka päivä tuoreisiin, ja kynttilät sytytetään yksitellen.

Oleskeluhuone on viihtyisä ja tyylikäs. Seinillä on arvostetuimpia arvohenkilöitä, mm. Itävallan keisarinna Elisabet. (Olen itse tehnyt kaikki taulut.)

Oikealla on ovi, joka vie kuninkaalliseen kylpyhuoneeseen, jota saa käyttää ainoastaan kuningatar ja kuningas. Huomatkaa upea peili.

Vasemmalta taasen pääsee ruokailusaliin, jonka seinät ovat muun talon tapaan marmoriset. Kyllä noille tuoleille kelpaa istua ruokailemaan pitemmäksikin aikaa!

Hienoin ei ole vielä ohi; makuuhuone on esittelemättä. Tässä on pehmeääkin pehmeämpi sänky, jonka höyhentyynyihin kuninkaalliset illalla laskevat päänsä. Tämänkin huoneiston ruusut vaihdetaan joka päivä uusiin, tuoreisiin kukkiin.

Loppuosa huoneistosta, eli kirjoituspöytä sekä Carlin sukulaistädin pikkuserkun äitipuolta esittävä kaunis maalaus.
Esittelykierros on nyt ohi, mitäs tuumaatte kuninkaallisten kodista? Kerrottehan toki mielipiteenne. Luotan siihen. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea. Sängyn peitto oli hauska "kuulumaton" yksityiskohta =)

Anonyymi kirjoitti...

Johan on pramea kämppä. Kelpaa kuninkaallisten asustella kaiken loiston ja mahtavuuden keskellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieman hieno talo tosi upeita tavaroita

legacykauppi kirjoitti...

Todella hienosti olet talon sisustanut. Erityisesti vanhanaikaiset taulut näyttivät hienoilta. Taitaa olla useampikin Unkarin kuningatar Elisabet seinällä. Ihailtavaa työtä, ei voi muuta sanoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Vau, todella upea talo. Tuollaine kelpaisi miullekin.. Ne taulut ovat hienoja, ja sopvat todella hyvin muihin juttuihin. Ainoa asia, mikä häiritsi oli puneinen sängynpeite.. Se näytti jotenkin hassulta.